Maska proti ukládání kovových částic Loréal Professionnel - Metal Detox

Nový produkt

Ochranná maska L'Oréal Professionnel Serie Expert Metal Detox chrání vlasové vlákno proti ukládání kovových částic po jakékoli službě barvení, balayage nebo zesvětlování. Zachovává zářivou a intenzivně lesklou barvu. Vlasy jsou okamžitě hladší, hebčí a více vyživené. 

Více informací

995 Kč s DPH

Více informací

Věděli jste, že při mytí vlasů se ve struktuře vlasů nepozorovaně usazují částečky kovu? Voda a stav vlasů přispívají k hromadění kovů nejen na povrchu vlasů, ale i uvnitř. To může vést k nepředvídatelným výsledkům barvení nebo bělení a ke ztrátě lesku. Patentovaná molekula glykoamin v masce Metal Detox neutralizuje účinky kovů a pečuje o kvalitu vlasů, čímž udržuje výsledky barvení v salonu, balayage nebo odbarvování. Hustá textura vlasy vyživuje. Maska je provoněná vůní Golden Caviar - dokonalou harmonií trpkého bergamotu a zahalujícího dřevitého pižma. Chrání barvu a kosmetickou kvalitu vlasů před UV zářením.

Vlastnosti:

  • zamezuje ukládání kovových částic do vlasového vlákna
  • zanechává vlasy vyživené, propůjčuje jim hebkost a lesk
  • předchází nežádoucímu změnám barvy po zesvětlování, barvení a balayage
  • podporuje zářivost barvy

Návod k použití:

Naneste střídmě a rovnoměrně na šamponem umyté a ručníkem vysušené vlasy, vyhněte se oblasti kořínků. Nechte působit 1 minutu a důkladně opláchněte. Při zasažení očí je okamžitě vypláchněte vodou.

11 dalších produktů ve stejné kategorii:

Follow us on Facebook